De Ruimte

 

Mijn naam is Hetty van den Broek-Oudshoorn (1959).

DSC_2207

Komende vanuit de ziekenverzorging ben ik in aanraking gekomen met oosterse genees- en bewegingskunde. Sinds begin jaren ’90 beoefen ik oosterse massagetechnieken. Bij de Stichting voor Massage en Bewegingskunsten te Den Haag heb ik de vierjarige studie Shiatsu en Voetreflexologie afgerond.
Ik heb geruime tijd de tai chi yang-stijl beoefend bij Shihan Egbert Thomas. Inmiddels geef ik daar al ruim 15 jaar les in.

Daarop aansluitend heb ik bij het internationale LaoShan Union für Lebenspflege (en Traditionele Chinese Medicijnleer: TCM) in Oostenrijk opleidingen gevolgd en licenties behaald voor het geven van Chi Gong lessen. Regelmatig ga ik naar Oostenrijk terug, om mijn kennis bij professor Sui QingBo en therapeute Lena Du Hong verder te verdiepen en andere stijlen te leren.

Afbeelding 021

Van links naar rechts: Lena Du Hong, Hetty van den Broek-Oudshoorn, Sui QingBo.

Daarnaast heb ik in de loop der jaren meerdere opleidingen en cursussen gevolgd, o.a. Touch for Health, intuïtieve ontwikkeling, tekeningen lezen, fytotherapie,  tenen lezen en creatieve therapie.

De ervaringen van helende kracht, soepelheid en zelf bewustwording, het staan in je eigen kracht, geef ik graag door…… met veel plezier!

De Ruimte

Er is ook een mogelijkheid om de Ruimte een dag of dagdeel te huren dit kan in overleg.

Neem dan contact op op mobiel nr  06 28183832

   img_3003      img_3006

img_3009